tiistai 19. helmikuuta 2008

Lil Jordan 10v.

Tiger, Michelle Wie ja muutama muu juniori olivat esillä jo hyvin nuorena, mutta nyt tulee kymmenen vuotias, rapin ja golfin yhdistävä Lil Jordan, joka hyödyntää julkisuutta aivan uudella tahdilla.

Lil Jordanin uusimman levyn voi ostaa I Tunes verkkokaupasta tai hänen nettisivuiltaan. Täältä löytyy traileri tulevasta animaatioelokuvasta Lil Jordan's Golf Adventure. Jordanin My Space sivustolla hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 1,8 miljoonaa kertaa. My Space kavereita on kertynyt liki 26 tuhatta. Siellä on nähtävillä myös hänen ''keikkakalenteri'', johon on bookattu esiintymisiä hyväntekeväisyys golf-tapahtumiin. Kalenterissa on myös muutama junnukisa, esimerkiksi toukokuussa Skotlannissa pelattava Euroopan mestaruus.

Lil Jordan on esiintynyt aktiivisesti televisiossa, alkaen suositusta Good Morning America ohjelmasta. Hänestä on tehnyt juttua monet tv-uutiset, sekä CNN että paikalliset kanavat ympäri USA:ta. Aasialaiset sukujuuret omaava Jordan on näytellyt mm. AT&T:n ja Save Martin mainoksissa. Hänen persoonansa on koristanut monia printtimainoksia, mm. PGA Tourin.

Videopätkissä nettisivuillaan Lil Jordan pelaa hyvännäköistä golfia, räppää sujavasti ja esiintyy varmasti yleisön edessä.

Lil Jordanilla, kuten Tigerilla ja Wiellä, on manageri IMG:n toimistosta. Hänen tiimissään on myös acting coach ja entertainment lawyer. LilJordan.com myy häntä avoimesti tilaisuuksiin ja mainoksiin.

Mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella? Pitäisikö olla tuohtunut, että pikku pojalta riistetään lapsuus. En tiedä, kaiketi. Viiden tai kymmenen vuoden kuluttua voin jälkiviisaana kertoa mitä mieltä olen asiasta aina ollut. Tosin viidessä vuodessa Jordan on saattanut kadota parrasvaloista pysyvästi.

Jordanin isä kertoo, että kaiken toiminnan perimmäinen tarkoitus on kerätä rahaa vammaisten lasten hyväksi. Hyvä niin, vaikka tarkoitus ei kaikkia keinoja pyhitä. Lil Jordanin veljellä on Downin sydrooma.

Myönnän, että nyt katselin pojan videoita mielenkiinnolla. Käykää tekin katsomassa miksi Lil Jordan on ''The Next Cat!''

Ei kommentteja :