sunnuntai 19. elokuuta 2007

Mikko on Scandinavian Master 2007!

Mikä päivä! Kaksi voittoa Eurooppa Tourilla tällä kaudella. Kuka olisi uskonut pari vuotta sitten, siis kuka muu kuin Timo Rauhala.

Seurasin viimeistä kierrosta Viasatilta. Rauhala jolla tuota kanavaa ei ole, saapui luokseni katsomaan takaysin peliä.

Jälleen kerran nähtiin kuinka kierrokseen mahtuu useita eri vaiheita. Alussa lyönti kulki ja peli näytti helpolta.

Sisääntulossa rei'illä 11-16 lyönti oli hieman lukossa. Tämän vaiheen Mikko selvitti hyvällä lähipelillä ja tsempillä.

Viimeisen putin tuuletus oli komea. Aina niin rauhallinen Mikko osoitti lähes niklasfasthmaista temperamenttiä. Luulisi että tuo komea lopetus saa ruutuaikaa myös mm. jenkeissä.

Scandinavian Masters kisaa on joskus suunniteltu kierrätettävän myös muissa pohjoismaissa (siis ainakin Norjassa ja Suomessa). Toivottavasti Mikon voitto johtaa siihen, että kisa joskus tulevaisuudessa Suomeen saadaan.

Scandinavian Mastersin pelaaminen Suomessa joka 3. tai 4. vuosi tuntuu paljon todennäköisemmältä kuin ''oman'' pysyvän kisan saaminen.

Olen kuullut että kilpailun on viime vuosina ollut vaikea saada uusia sponsereita. Tai pitää vanhoja. Esimerkiksi aiemmin mukana olleet Carlsberg ja Nordea loistavat nyt poissaolollaan.

Voisiko kilpailun vierailu Suomessa piristää sponssorienkin hankintaa?

Toivotaan lopuksi, että Mikolla riittää energiaa loppukauden kisoihin. Ja että tämän kauden menestys innoittaa Mikkoa treenaamaan jatkossa vielä entistä tiukemmin.

Ei kommentteja :