sunnuntai 19. elokuuta 2007

Tästä lähtee

Tästä lähtee Antin Bogi. Tervetuloa lukemaan ja myös keskustelemaan. Tarkoitus on kirjoittaa kaikenlaisesta golfiin liittyvästä.

Proshoppien pitäjänä törmään jatkuvasti uusiin tuotteisiin, näistä tulen kirjoittamaan. Jos esimerkiksi jokin uutuus maila on mielestäni hyvä ja toimiva, tulen sen kertomaan. Ja jos se on mielestäni täysi susi, niin koitan kertoa senkin.

Tapaan jatkuvasti golfin parissa työskenteleviä ihmisiä joilla riittää mielenkiintoista kerrottavaa siitä mitä alalla tapahtuu. Tälläistä ''sisäpiiri'' tietoa pyrin teille välittämään aina kun se on mahdollista.

Kyllä, tämän blogin nimi olisi voinut olla Golflinkin Bogi. Golflink on yhtäkuin proshopit Kytäjällä, Aulangolla, Pickalassa ja Season Golfissa. Tarkoitus on kertoa firman kuulumisia tässä blogissa.

Entä mitä muita aiheita?

Olen pelannut yli kahdella sadalla kentällä ympäri eri puolilla maailmaa. Niistä on itselleni kehittynyt ajatuksia siitä mikä kentissä on hyvää. Ja mikä ei. Näistä tulee juttua.

Golfilla on tänä päivänä monia vakavia ongelmia. Jotkut asiat golfissa todella jurpivat. Ensimmäisenä tulee mieleen hidas peli. Sitä varmasti tulee kommentoitua useaan otteeseen.

Tervetuloa vielä kerran. Kertokaa te mistä haluatte kuulla!

Antti

Ei kommentteja :