perjantai 2. marraskuuta 2007

Golfkirjoja Amazonilta

Minulla on kohtuullinen kokoelma golfkirjoja. Tarkkaa määrää en ole laskenut, eikä niitä ole puoliksikaan niin paljon kuin Lassi Tilanderilla. Mutta jonkunlainen harrastus minulle ne ovat aina olleet.
Pidin aikanaan, siis ennen internetin tuloa, pienimuotoista golfkirjojen tilauskauppaa. Tein noin kolmensadan laitoksen listan, jaoin sitä ihmisille ja sitten tilasin kirjat tukkurilta jenkeistä.
Nykyään golfkirjoja on äärimmäisen helppoa tilata netistä. Itse olen käyttänyt Amazonia ja kaikki on aina toiminut moitteettomasti. Amazonin sivuilla kirjoihin voi tutustua, tilaaminen luottokortilla on helppoa, ja tilauksen voi noutaa ajallaan postista. Monista löytyy myös todella edullisia käytettyjä kappaleita.
Toki joitakin virhehankintoja on tullut tehtyä. Siis sellaisia kirjoja, joita ei olisi missään nimessä tilannut jos olisi nähnyt ne ensin perinteisessä ''oikeassa'' kirjakaupassa.
Ajattelin lisätä näille sivuille joitain omia suosikkeja. Sellaisia, jotka eivät ole niin tunnettuja mutta joissa kuitenkin on ainakin jotain hyvää. Voit tietenkin klikata itsesi kirjan kuvasta suoraan Amazonin kauppaan ja tilata kyseisen kirjan. Tai jonkun toisen.

Ei kommentteja :