torstai 1. marraskuuta 2007

Grippi opetusta Golfpisteessä

Golf Digestin toisessa numerossa sivulla 34 on juttu gripistä kahden kuvan kera. Kuvien ote on minun. Kyllä, pelaan ilman hanskaa ja kello kädessä.

Joskus on käynyt mielessä laskea, että paljonko on rahaa on säästänyt kun on jättänyt röökit ja hanskat ostamatta.

Samat kuvat löytyvät myös Golfpisteestä. Siellä on myös lisää tekemääni tekstiä, sekä muutaman minuutin video aiheesta. Tässä linkki tuolle sivulle.

Tapani puhua otteesta on kaiketi kehittynyt vuosien saatossa, mutta paljon siinä on Mike Hebronilta saatua. Osallistuin vuonna 92 yhdessä Ville Kallialan, LP Tilanderin ja Sami Wächterin kanssa San Franciscossa pidettyyn Teaching and Coaching Summitiin. Tutuistun siellä ensimmäistä kertaa Hebronin kirjoihin. Seuraava kesänä esittelin ne Timo Rauhallalle sillä seurauksella, että päätimme lähteä häneltä oppimaan. Seuraavan talvena vietimmekin viikon Hebronin kanssa. Pääsimme mukaan seuraamaan jokaista ''yksityistuntiakin'' jotka Mike tuolla viikolla piti. Hän puhui silloin mm. sanoilla ''oily wrists'' ja ''free shoulders'' ja niin olen minäkin siitä lähtien.

Olen käynyt Hebronin luona useasti myöhemminkin, viime visiitistä lienee tosin jo viisi vuotta. Mies on monessa mielessä esimerkillinen opettaja, hänen oppilaansa sekä viihtyvät että oppivat.
Mikä tärkeintä, normaali opetustyön ohella, Mike jaksaa jatkuvasti tutkia ja pohtia kuinka ihmiset oikeasti oppisivat parhaiten.

Kiinnostuneiden kannattaa aloittaa Hebroniin tutustuminen hänen kotisivuiltaan. Niitä ei kovin aktiivisesti päivitetä, mutta joka tapauksessa kohdasta Library löytyy mielenkiintoisia artikkeleita.

Ei kommentteja :