torstai 21. elokuuta 2008

Bogi 1 v.

Vuosi plus muutama päivä on kulunut tämän blogin avauksesta. Tarkoitus on ollut kirjoittaa omaksi iloksi omin ehdoin, ilman ylimääräisiä paineita. Tarkoittaa sitä, että en ole pyrkinyt säännöllisesti (esim. kerran tai kahdesti viikossa) jotain kirjoittamaan. Olen mieluummin kirjoittanut silloin kun on ollut jotain mielessä ja on ollut hetki ylimääräistä aikaa.

Kesäkuun US Open reissu oli ainoa poikkeus. Silloin olin luvannut Golfpisteelle, että kirjoitan reissusta säännöllisesti.


Muuten kesällä kirjoitukset ovat jäänet vähemmälle. Uskon kuitenkin, että talvella aikaa riittää paremmin. Talvella ehtii myös paremmin seurata mitä golfmaailmassa tapahtuu. Sitä kautta ehkä löytyy jotain sanottavaakin?


En ole halunnut kirjoittaa sellaisista jutuista joihin kaikki törmäävät kuitenkin. Sehän olisi ihan turhaa.


Lukijoita Bogilla on vuoden aikana ollut yli 3000. Sivut on ladattu seitsemän tuhatta jotain kertaa. Määrä ei välttämättä kuulosta isolta, mutta ei sitä joka vuosi ole kolmelle tuhannelle eri ihmiselle jotain kerrottu.


Eniten luettu juttu on liittynyt mailoihin (Titleist 755 raudat). Tarkoitus olikin kirjoittaa enemmän mailoista, mutta se on jäänyt tekemättä. En lupaa mitään, mutta jatkossa voisi tulla enemmän välineisiin liittyviä juttuja. Kuitenkin toistaiseksi itseäni ovat kiinnostaneet enemmän henkilöt ja kentät.

Kiitokset kaikille lukijoille!

Ei kommentteja :