perjantai 13. kesäkuuta 2008

Avauskierroksen peleistä

Tänään oli ensimmäinen kerta kun olen nähnyt Tiikerin ''livenä''. Ensimmäisellä reiällä hän teki tuplan, sama tulos neljännellätoista kun hänet seuraavan kerran näin.

Ne ovat Tiikerin ainoat tuplabogit tänä vuonna.

Kahdeksannentoista draivin jälkeen Tiikeri oli irvistänyt kivusta. Lauri, joka on täällä valokuvaamassa ja pääsee narujen sisäpuolelle, kertoi Tiikerin ontuneen selkeästi viimeistä kävellessä.

Tiikerin, Mickelsonin ja Scottin ryhmää seurannut toimittajien määrä oli uskomaton. Tiikeri myös huomautti asiasta lehdistötilaisuudessa. Hänen mukaansa narujen sisäpuolella seurasi noin sata toimittajaa, enemmän kuin koskaan ennen.

Fredrik Jacobsen lopetti kierroksensa tulokseen +3 ja siirtyi välittömästi rangelle. David Leadbetter seurasi mukana.
Seurasin vierestä kun downsvingiä yrittettiin saada lähtemään lantiosta oikean hartian sijaan. Maila lapaluiden taakse, tiukka kierto taakse, sitten vasemmasta lonkasta kiertäen läpi. Aika perinteistä.

33-vuotias mini-tour pelaaja Justin Hicks pelasi 68. Ulosmeno (10 tiiltä alkaen) birdie, bogey, birdie, birdie, bogey, bogey, birdie, birdie, birdie. Siis kolme alle ilman yhtään par-tulosta.

Keväällä Buick Openissa täällä pelasi toinen Justin Hicks. Jopa PGA Tour sekoitti miehet, voittoshekki oli lähetetty väärälle miehelle. Nationwide Tour oli samanaikaisesti peruuttanut tämän Hicksin osallistumisen, koska luuli hänen pelaavan Buickin kisassa.

Hicks on pelannut kisaa seitsemällä eri mini-tourilla. Maverick Tour on hänelle 25 tuhatta pystyssä, tourin omistaja katosi rahojen kanssa ja kisat loppuivat siihen.

Ei kommentteja :