torstai 12. kesäkuuta 2008

Tiikerin keskiviikko

Tiger saapui kentälle noin kello kymmenen, puttaili ensin puoli tuntia, sitten rangelle ja sen jälkeen takaisin harjoitusgriinille.

Päivä oli pulkassa alle kahdessa tunnissa. Pelaamatta jättäminen tuskin oli varoivaisuutta polven suhteen, vaan tämä on ollut Tiikerin rutiini viime vuosina majorin aattona.

Yleinen mielipide on, että Tiikerin polvi on ainakin riittävässä kunnossa. Suurempi ongelma hänelle tulleekin olemaan pelaamattomuus. Tiikerin omien sanojen mukaan se voi näkyä kierrosten alussa. Pelirytmiin pitäisi päästä heti ensimmäiseltä reiältä, aiemmin pitempien taukojen jälkeen juuri se on ollut vaikeaa.

Itse luulen että pelaamattomuus saattaa jopa olla etu Tiikerille. Augustassa hänen otteissaan näkyi yliyrittäminen, mutta nyt odotukset eivät ole yhtä korkealla. Ehkäpä se johtaa vapaampaan ja rennompaan golfiin.

Adam Scottin, joka on kolmantena pyöränä Tigerin ja Mickelson ryhmässä, tilanne lienee pahempi. Adam ei ole pelannut liki neljään viikkoon murtuneen pikkurillin johdosta ja monet epäilevät pelin jäävän jo huomenna kesken. Scott itse väittää sormen olevan kunnossa.

Ei kommentteja :